KIRA KIRA, jenama lampin dan produk penjagaan bayi premium dari Jepun kini di Malaysia!

Menurut Pengarah Komersial MOOCC bagi DSG Malaysia, Patt Sue Ann, lampin ini direka selari dengan slogan Kira Kira iaitu ‘Produk Berkualiti Melalui Kesederhanaan’.

“Dengan inovatif teknologi daripada Jepun, kami telah menghasilkan lampin jenis pita lekat dan juga jenis seluar premium yang lembut dan berangin untuk memastikan bayi anda kekal dalam keadaan selesa dan ceria sepanjang hari.

“Ramai ibu bapa berasa kagum setelah mencuba produk terkenal dari jenama ini iaitu Kira Kira Airy Soft Premium Diapers dan Kira Kira Ultra Soft Dry Premium Pants,”.

KELEBIHAN LAMPIN KIRA KIRA

Inovasi Magic Dry Bubble Sheet;

  •  Penyerapan yang pantas dan berkesan bagi mengekalkan kulit bayi agar sentiasa kering dan segar.
  • Corak lampin yang comel sesuai buat si manja anda!
  • Direka mengikut garis pinggang, Airy Soft Premium Tape Diapers.
  • Terdapat dalam saiz ‘New Born’ dan ‘S’.
  • Diperbuat daripada bahan-bahan premium yang boleh menyerap udara serta lembut.
  • Dengan bantuan penunjuk kelembapan pada lampin, ibu bapa kini boleh mengetahui dengan mudah apabila tiba masanya untuk tukar lampin bayi bagi mengelakkan pada kulit si manja.
  • Bayi juga kini boleh bergerak dengan lebih selesa dan nyaman dengan bantuan pita boleh lekat semula yang ultra lembut bagi mengekalkan pemakaian lampin pada bayi.

Selain itu, anda juga boleh mendapatkan lampin Ultra Soft dan Dry Premium Pants yang ditawarkan dengan saiz  ‘M’ hingga ‘XXL’.

PRODUK PENJAGAAN BAYI ORGANIK 

Produk penjagaan bayi Kira Kira dirumus dengan bahan organik semulajadi dan bebas daripada bahan-bahan kimia yang berbahaya.

DAPATKAN PRODUK KIRA

PROMOSI HEBAT HINGGA 30 SEPTEMBER 2018

Untuk mendapatkan harga promosi, anda boleh membeli produk Kira Kira menerusi laman web Shopee. Anda hanya perlu melayari Kira Kira Shopee. Dengan setiap pembelian melebihi RM100, masukkan kod promo “KK25LAUNCH” sewaktu pembayaran untuk menikmati diskaun. *Promosi sah sehingga 30 September 2018. 

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook Kira Kira Malaysia.

MENINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda