ANAK bongsu Che Ta, Aaisyah Dhiarana kini menjadi usahawan cilik kerana baru sahaja mengeluarkan produk suplemen kesihatan untuk kanak-kanak ‘Aaisyah Champ Champ’.

Menerusi laman Instagram Aaisyah, si comel itu kini menjual produk suplemen kesihatan untuk kanak-kanak 2 tahun dan ke atas. Wahh… bukan setakat comel dan petah berceloteh, Aaisyah sekarang sudah jadi usahawan pula!

Aaisyah ialah antara selebriti cilik dan model kanak-kanak popular di Malaysia dengan mengumpul 1.2 juta pengikut di akaun laman sosial Instagram Aaisyah.

[ KENAPA ANDA HARUS PILIH CHAMP-CHAMP AISYAH UNTUK ANAK ANDA? ] . . Champ Champ Aaisyah dihasilkan dengan sangat teliti dan bahan-bahan yang dipilih juga mempunyai manfaat yang sangat bagus untuk kanak-kanak. Bukan sahaja membantu dari segi kesihatan, malah ia juga membantu pertumbuhan otak dan minda kanak-kanak. . . Banyak masalah kanak-kanak yang boleh diselesaikan dengan Champ Champ Aaisyah. Ini sudah dikaji dengan bahan yang kami pilih untuk menghasilkan produk supplement yang berkualiti tinggi. Pernah atau tidak anak-anak anda mengalami masalah sebegini? . . + Susah fokus semasa belajar. + Mengalami masalah sembelit. + Suka makan jajan. + Susah nak hafal doa. + Selalu demam dan senang berjangkit dengan orang. + Mudah rasa letih dan penat. + SelAlu marah dan beremosi. + Susah bangun pagi. . . Anak merupakan anugerah yang sangat bernilai dan berharga. Jika anda sayangkan anak anda, dan mahukan yag terbaik untuk mereka, jangan tunggu. Mesti anda mahukan anak yang sihat dan bijak kan? Jom cepat whatsapp kami di : . . Whatsapp – 013 866 3618 Whatsapp – 013 866 3618 Whatsapp – 013 866 3618

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Produk ini dikatakan bagus untuk kanak-kanak yang sukar menumpukan perhatian dalam pembelajaran, bermasalah sembelit, susah makan, susah bangun pagi dan pelbagai manfaat lain.

Champ Champ Aaisyah mempunyai banyak kelebihan dan manfaat yang diperlukan kanak-kanak. 11 bahan premium yang digunakan dan mempunyai kehebatan tersendiri yang boleh merawat dan memulihkan pelbagai masalah dihadapi kanak-kanak. Pemakanan sunnah sememangnya menjadi pilihan utama untuk kesihatan dan perkembangan minda kanak-kanak.

[ ANAK-ANAK MAKIN BIJAK DENGAN CHAMP CHAMP AAISYAH! ] . . Champ Champ Aaisyah mempunyai banyak kelebihan dan manfaat yang diperlukan oleh kanak-kanak. 11 bahan premium yang telah digunakan dan mempunyai kehebatan tersendiri yang boleh merawat dan memulihkan pelbagai masalah yang dihadapi oleh kanak-kanak. Pemakanan sunnah sememangnya menjadi pilihan utama untuk kesihatan dan perkembangan minda kanak-kanak. . . Cara pengambilan Champ Champ Aisyah sangat mudah. Hanya perlu kunyah dan anak anda akan dapat menikmati kesan yang hebat. Dengan mengamalkan bahan sunnah dan bahan premium yang ada, ibu bapa pasti tersenyum dengan perubahan anak hari demi hari.. . Kelebihan Champ Champ Aaisyah : + Membantu memberikan tenaga sepanjang hari. + Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak. + Kanak-kanak lebih fokus belajar. + Mempercepatkan pertumbuhan gigi kanak-kanak. + Melancarkan sistem pencernaan kanak-kanak. + Membantu kanak-kanak lebih cepat menghafal. + Boleh dimakan oleh kanak-kanak 2 tahun dan ke atas. + Jimat dan sangat berbaloi. . . Ingredients : Kurma, Madu, Kismis, Delima, Aprikot, Buah Tin, Oren, Badam, Tomato, Anggur, Biji Matahari. . . Jom dapatkan Champ Champ Aaisyah untuk anak anda yang tersayang supaya lebih sihat dan semakin bijak hari demi hari. Berminat nak jadi bijak macam Aaisyah? Jom whatsapp kami : . . Whatsapp – 013 866 3618 Whatsapp – 013 866 3618 Whatsapp – 013 866 3618

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

[ KENAPA ANDA HARUS PILIH CHAMP-CHAMP AAISYAH UNTUK ANAK ANDA? ] . . Champ Champ Aaisyah dihasilkan dengan sangat teliti dan bahan-bahan yang dipilih juga mempunyai manfaat yang sangat bagus untuk kanak-kanak. Bukan sahaja membantu dari segi kesihatan, malah ia juga membantu pertumbuhan otak dan minda kanak-kanak. . . Banyak masalah kanak-kanak yang boleh diselesaikan dengan Champ Champ Aaisyah. Ini sudah dikaji dengan bahan yang kami pilih untuk menghasilkan produk supplement yang berkualiti tinggi. Pernah atau tidak anak-anak anda mengalami masalah sebegini? . . + Susah fokus semasa belajar. + Mengalami masalah sembelit. + Suka makan jajan. + Susah nak hafal doa. + Selalu demam dan senang berjangkit dengan orang. + Mudah rasa letih dan penat. + Selalu marah dan beremosi. + Susah bangun pagi. . . Anak merupakan anugerah yang sangat bernilai dan berharga. Jika anda sayangkan anak anda, dan mahukan yag terbaik untuk mereka, jangan tunggu. Mesti anda mahukan anak yang sihat dan bijak kan? Jom cepat whatsapp kami di : . . Whatsapp – 013 866 3618 Whatsapp – 013 866 3618 Whatsapp – 013 866 3618

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Semoga sukses usahawan cilik kita, Aaisyah Dhiarana!

MENINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda